vrijdag 14 maart 2008

Crea op school...


Vanmorgen zijn Michelle en ik wederom crea geweest op school. De jongsten mochten gelukkig bij juf Marit spelen zodat we er lekker tegenaan konden gaan. De school heeft natuurlijk maar beperkte middelen en budget maar ondanks dat hebben we er toch iets heel gezelligs van weten te maken. Dit is de presentatie op het podium, lekker kleurig en na de Pasen gaan alle Paasitems eruit en wordt het een voorjaarspresentatie!!

Bianca

donderdag 13 maart 2008

Kitschy sleutelhanger!!


Vandaag Bente blij gemaakt met een kitschy sleutelhanger voor haar fietssleutel!! Ze mocht zelf het zeil uitkiezen, natuurlijk roze...?! Een nieuw Kaatje & Ko artikel? Ik denk het wel...

Bianca

dinsdag 11 maart 2008

Gold digger...

De echte 'gold digger' kan nu ook slagen bij Kaatje & Ko!! Ik heb zo goed als een hele serie gemaakt in dit zeil, dus van portemonnee tot reispapierenmapje..., laat de goudkoorts maar toeslaan?!

Bianca

zondag 9 maart 2008

Placemats & slabjes...

Weer of geen weer... met de placemats en bijpassende slabjes van Kaatje & Ko zit je altijd gezellig aan tafel!! De placemats zijn dubbelzijdig en de slabjes lekker royaal, eet smakelijk...

Bianca






Vers van de pers...


De afgelopen dagen niet stil gezeten hoor!! Behalve de bestellingen moet er ook aangevuld worden. Zo zijn er nieuwe slabjes, autopapierenmapjes, etuis, portemonnees, placemats en meer. Dus vlug even gaan kijken....?!