vrijdag 19 september 2008

KAATJE & KO WEBWINKEL VAN HET JAAR??

Wordt KAATJE & KO webwinkel van het jaar????


Nou, dat zou helemaal geweldig zijn!! (Eigenlijk meer dan geweldig want de webwinkel KAATJE & KO bestaat nog niet eens een jaar…?!!)

Daarvoor heb ik wel jouw stem nodig… Ga naar onderstaande link en stem op KAATJE & KO!! Niet uitstellen maar meteen even doen, alvast bedankt en zeg het snel voort.


http://ruitjesenstippen.hyves.nl/polls/3435958/Poll_5_webwinkel_van_het_jaar/


Bianca

donderdag 18 september 2008

De eerste lichting hartjesslingers!!

De eerste lichting staat op de website!! De hartjesslingers zijn leverbaar in 2 lengtes en in talloze kleurcombinaties en dessins. Door tijdgebrek moet ik het hier even bij laten helaas, ik hoop snel meer kleurige hartjesslingers te kunnen maken!!

Bianca






zondag 14 september 2008

NIEUW en niet nieuw bij Kaatje & Ko....

Vandaag ook nog 'even' dit knijpertjesbord gemaakt in rood met witte stippen, ik had 'm op Bente's bureautje gezet en die was er meteen helemaal weg van. Dus ik ga er ook maar weer (hoeveel hebben wij er al niet hangen in huis??) één maken voor bij haar bureau. Het is ook gewoon handig... kaarten eraan, tekeningen een plaatsje. Oké, overgehaald!!






NIEUW bij Kaatje & Ko: de hartjesslinger!! Een hip en decoratief artikel, deze gaat er natuurlijk in diverse kleurstellingen komen. Super voor in de baby-of kinderkamer, dus een leuk kraamcadeautje?? Maar mag zeker ook gezien worden in de woonkamer, gang of...verzin zelf maar.

Bianca