vrijdag 29 februari 2008

Opdracht

Vanmiddag heb ik een hip knijpertjesbord gemaakt in opdracht van een klant. Ze heeft gekozen voor een aquablauwe stip, erg fris!!

Zo'n knijpertjesbord is ideaal voor je mooiste kaarten, dierbaarste foto's, lekkerste recepten en kleine kunstwerkjes van je kind!!

Zelf heb ik natuurlijk ook deze borden... er hangen er twee naast elkaar in de keuken (in de lengte) en in de meidenkamers hangen ze ook (in de breedte). De gemaakte tekeningen en plakwerkjes krijgen zo alle aandacht die ze verdienen. De borden kan ik zowel in de lengte als in de breedte maken en in bijna elk gewenst zeil/dessin (mist voorradig natuurlijk).

Meer weten? Kom even naar de website!!


Fijn weekend!!

Bianca

donderdag 28 februari 2008

Gezocht camping....

Al een paar dagen ben ik internet aan het afstruinen naar een leuke camping in Spanje of Portugal. We mogen (lees moeten...) nu voor het eerst met onze meiden in het hoogseizoen kamperen. Afgelopen jaren hebben we genoten van de half lege campings, nog lekker groen, ruim en natuurlijk voor een veel lager tarief. Het beviel ons heel goed, gezinnen met jonge kinderen en de zgn grijze golf (65 plussers). Gezellig, rustig en privacy. Ideaal!!

Tijdens het bekijken van talloze websites en het lezen van meningen van andere vakantiegangers zakt me de moed zo langzaam aan wel in de slippers.... Supergrote campings met oa asfalt wegen, spoorlijnen??!, tig restaurants, struikelend over de scheerlijnen van je buurman je voortent zien te bereiken en 's nachts naar lallende medekampeerders moeten liggen luisteren. Aaaargh?!!

En soms zit daar ineens een leuke, kleinere camping tussen waar je nog op veldjes kamperen mag of het idee hebt dat je in de natuur bent maar krijg je vooral niets te zien van het sanitair of is er alleen een roestig oud klimrek wat door mag gaan voor speeltoestel....

Natuurlijk is het een luxe probleem, maar heb jij voor mij een bruikbare tip??? Graag!! Ik zoek een niet al te grote camping met normale standplaatsen, zwembad, speeltuin(en) en schoon sanitair in Spanje of Portugal. ( kaatje-en-ko@hotmail.com)

Bianca

woensdag 27 februari 2008

Gratis portemonneetje??



Ja.... nog maar een paar dagen en dan is KAATJE'S VOORJAARSACTIE weer voorbij dus als je wel oren hebt naar een hip en gratis portemonneetje van Kitsch Kitchen zeil dan zou ik zeker even kijken op http://www.kaatje-en-ko.nl/ !!

Bianca

dinsdag 26 februari 2008

Hippe & frivole kindertasjes


Gisteren heb ik trouwens een nieuw artikel geplaatst op de website: frivole kindertasjes!! Het zijn stuk voor stuk schatjes...


Natuurlijk heb ik ze gemaakt van origineel Kitsch Kitchen zeil en afgewerkt met een kitschy kantje of kleurig bolletjesband. Dat laatste is wel om lichtelijk gek van te worden.... maar goed, het is uiteindelijk gelukt!!

Gisteravond heb ik het laatste exemplaar afgemaakt en gefotografeerd. Voorlopig zijn het er zeven, een klein beginnetje maar ja.... het is nu vakantie en die meiden willen natuurlijk ook graag aandacht en leuke dingen doen!!


Ik denk er over om ook nog (overblijf)tassen te gaan maken, uiteraard in dezelfde sfeer en evt. afsluitbaar met klittenband. Dat is toch hartstikke leuk voor die meiden? En zo'n tas is lekker herkenbaar... als het zover is dan lees je het wel!!


Bianca






Kaatje & Ko





Het is bijna onbegonnen werk maar toch ga ik een poging doen om mijn dagelijkse leven een beetje te delen met je!!

Sinds 11 januari 2008 ben ik de trotse eigenares van een mooie webwinkel 'Kaatje & Ko'. Op mijn website vind je voorlopig uitsluitend artikelen door mijzelf bedacht en gemaakt. Ik ben gek op Mexicaans tafelzeil, ook wel bekend als KITSCH KITCHEN zeil. Het is leuk materiaal en je wordt er automatisch vrolijk van als je ermee bezig bent!!

Kom dus eens kijken op mijn website en verras jezelf of iemand anders eens met een origineel Kaatje & Ko cadeautje...

Bianca