donderdag 28 februari 2008

Gezocht camping....

Al een paar dagen ben ik internet aan het afstruinen naar een leuke camping in Spanje of Portugal. We mogen (lees moeten...) nu voor het eerst met onze meiden in het hoogseizoen kamperen. Afgelopen jaren hebben we genoten van de half lege campings, nog lekker groen, ruim en natuurlijk voor een veel lager tarief. Het beviel ons heel goed, gezinnen met jonge kinderen en de zgn grijze golf (65 plussers). Gezellig, rustig en privacy. Ideaal!!

Tijdens het bekijken van talloze websites en het lezen van meningen van andere vakantiegangers zakt me de moed zo langzaam aan wel in de slippers.... Supergrote campings met oa asfalt wegen, spoorlijnen??!, tig restaurants, struikelend over de scheerlijnen van je buurman je voortent zien te bereiken en 's nachts naar lallende medekampeerders moeten liggen luisteren. Aaaargh?!!

En soms zit daar ineens een leuke, kleinere camping tussen waar je nog op veldjes kamperen mag of het idee hebt dat je in de natuur bent maar krijg je vooral niets te zien van het sanitair of is er alleen een roestig oud klimrek wat door mag gaan voor speeltoestel....

Natuurlijk is het een luxe probleem, maar heb jij voor mij een bruikbare tip??? Graag!! Ik zoek een niet al te grote camping met normale standplaatsen, zwembad, speeltuin(en) en schoon sanitair in Spanje of Portugal. ( kaatje-en-ko@hotmail.com)

Bianca